На замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП (https://www.facebook.com/eu4business.sme.ukraine/)», яка спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією GIZ (https://www.facebook.com/gizukraine), Агентством з розвитку підприємництва допоможе підприємцям отримати нові навички для розвитку бізнесу.

💪💪💪 Продовжуємо допомагати підприємцям розвивати власний бізнес та досягати нових цілей!

✅ Цього разу ви отримаєте знання, які потрібні для правильної побудови облікової системи в межах свого бізнесу.

☝️ Сюди входять як фінансовий та складський, так і облік роботи з клієнтами.

Будуть представлені різні форми реалізації облікових систем.

🧐Після тренінгу Ви будете знати про:

🔹 облікові системи і їхні типи;
🔹 основні функції та можливості складського обліку;
🔹 впровадження ERP-системи для підприємства;
🔹 CRM-системи;
🔹 ключові критерії для вибору облікової системи.

🧑‍🎓 Тренінг фінансується програмою міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», тому для  для підприємців участь буде безоплатною.

✍️ Не гай часу – реєструйся за посиланням!

(https://forms.gle/cvujTuAbRmxaLYVEA)❗️❗️❗️Кількість місць обмежена!

Будь ласка, перед реєстрацією переконайтеся, що Ви чи Ваша компанія відповідаєте критеріям відбору, а саме:

зареєстровані, у встановленому законом порядку, як фізична чи юридична особа;
маєте від 1 до 250 працівників;
не маєте працівників;
річний дохід від будь-якої діяльності не перевищує суму, еквівалентну 50 мільйонам євро, визначену за середньорічним курсом Національного банку України.

Захід організований Агентством з розвитку підприємництва в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Агентства з розвитку підприємництва і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.
#eu4business, #MovingForwardTogether, #gizSME

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *