Проблеми шлунково-кишкового тракту турбують багатьох. Причина тому – неправильний спосіб життя, вживання фаст-фудів, неякісної їжі та напоїв (що містять багато хімічних добавок та консервантів).

Гастроскопія – найкращий, спосіб швидко та якісно обстежити шлунок, встановити точний діагноз і надати лікарю достовірну інформацію про захворювання для призначення необхідного лікування. В медичному центрі «ОН Клінік Біла Церква» гастроскопію можна пройти на сучасному обладнанні японського виробництва. Для уникнення неприємних відчуттів застосовується лідокаїновий спрей. Зображення стану слизової шлунку  виводиться на екран монітору, де лікар-ендоскопіст може детально розгледіти будь-які патологічні зміни, та зафіксувати це в заключенні.

Також у відділенні ендоскопії медичного центру, проводиться діагностика – колоноскопія. Колоноскопія в «ОН Клінік» проводиться – без болю! Обстеження проводить кваліфікований лікар-ендоскопіст.

Тому, якщо лікар Вам призначив колоноскопію, Ви можете пройти обстеження зручно, та без фізичних страждань. Сучасний колоноскоп дозволяє виявити будь-які нехарактерні зміни слизової.

Якщо ж Ви вирішили пройти обстеження самостійно, без направлення лікаря, то з готовим результатом можливо відразу звернутися до гастроентеролога чи проктолога «ОН Клінік».

Бережіть себе та своє здоров’я, телефонуйте 0 800 300 700 або лишайте заявку за посиланням

*Спеціалісти «ОН Клінік» не приймають пацієнтів молодше 18-ти років

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *