Травматолог — лікар, який займається профілактикою, діагностикою та лікуванням хвороб кісток, суглобів, зв’язок і м’язів.

Якщо у вас з’явились перші ознаки захворювань суглобів: біль, обмеження рухливості кінцівок, локальне підвищення температури, неприємний хрускіт та набряк в ділянці суглобів – це привід записатися на консультацію до травматолога.

Травматолог лікує такі захворювання:

– артрит;

– епікондиліт;

– остеохондроз;

– п’яткова шпора;

– переломи та вивихи;

– подагра;

– синовіт;

– тендиніт;

– трохантерит;

У відділенні травматології в «ОН Клінік Біла Церква» для діагностики переломів і вивихів, деформацій кінцівок, запалень суглобів – травматолог збирає анамнез, проводить огляд та консультацію. За необхідності направляє на УЗД суглобів, аналізи, МРТ.

Для лікування патологій опорно-рухового апарату травматолог призначає лікарські препарати та лікувальну фізкультуру. Медикаментозна терапія хвороб кісток та суглобів полягає у застосуванні знеболювальних та протизапальних препаратів, кортикостероїдів (гормонів).

В «ОН Клінік Біла Церква» травматологи застосовують лікувальну блокаду суглобів, плазмоліфтинг в колінні суглоби, тропоколагенову терапію в колінні суглоби та ударно-хвильову терапію (п’яткова шпора, колінні суглоби, ліктьові суглоби, плече).

Блокада — це ін’єкційне введення лікарських препаратів у вогнище запалення для зняття больового синдрому. Попередня підготовка до блокади суглоба не потрібна. Тривалість процедури блокади колінного, гомілковостопного та кульшового суглобів не перевищує десять хвилин. Ефект блокади зберігається до кількох місяців.

Плазмоліфтинг колінних суглобів – це терапія, яка застосовується для лікування патологій та захворювань колінних суглобів, для загоєння м’яких тканин, прискорення регенерації зв’язок, хрящів та сухожиль. Тривалість курсу плазмоліфтингу в лікуванні суглобів залежить від стану пацієнта, виду суглоба та типу патології. Ціна на плазмоліфтинг суглобів залежить від кількості ін’єкцій та тривалості курсу PRP-терапії.

Ударно-хвильова терапія зарекомендувала себе як ефективний метод боротьби з артрозами, горнартрозами, п’ятковими шпорами, остеохондрозами, та іншими захворюваннями опорно-рухового апарату. Принцип дії обладнання – грунтується на впливі акустичних ударних хвиль, що з легкістю проникають крізь м’які тканини і активізують безпосередньо уражену хрящову і кісткову тканину. За допомогою такої біомеханічної стимуляції можна дієво лікувати переважну частину захворювань м’язів і сухожиль, оскільки, завдяки цьому методу, відновлюються всі якості сполучної тканини, відбувається її оновлення, а також нормалізується кров’яний тиск.

Тропоколагенова терапія колінних суглобів – це процедура, яка полягає в ін’єкційному введенні тропоколагену в міжсуглобові, навколосуглобові та міжхребцеві ділянки тіла. Процедура допомагає заповнити дефіцит колагену, сприяючи відновленню уражених ділянок.

Для запису на прийом до травматолога в «ОН Клінік Біла Церква» зателефонуйте за номером 0 800 300 700 або заповніть форму запису на прийом на сайті «ОН Клінік».

* У мережі медичних центрів «ОН Клінік» можлива консультація травматолога онлайн

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *