На замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією GIZ, Агентство з розвитку підприємництва допоможе підприємцям отримати нові навички для розвитку бізнесу

👉 Не можеш визначити пріоритети та ефективно розподілити час між різними завданнями?
👉 Зосереджуєшся на дрібничках, відкладаючи важливі справи «на потім»?
👉 Відчуваєш страх перед прийняттям важливих рішень?
👉 Маєш підвищений рівень тривожності та відчуття провини через відсутність навичок планування?
👉 Для виконання завдання чекаєш на особливий момент?

🧐 Тоді цей тренінг саме для тебе!*

💪 У ході тренінгу ти дізнаєшся про різноманітні способи, методики «лікування» та «боротьби» з прокрастинацією. Навчишся не відкладати в «довгий ящик» важливі або неприємні справи, та чітко розставляти пріоритети, тобто організовувати свій час і самого себе.

🧑‍🎓 Тренінг фінансується програмою міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», тому для  для підприємців участь буде безоплатною.

✍️ Не гай часу – реєструйся за посиланням! (https://forms.gle/Jxa46UYtqiPcqqrn8)

Захід організований Агентством з розвитку підприємництва в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Зміст публікації є виключною відповідальністю Агентства з розвитку підприємництва і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

#eu4business, #MovingForwardTogether, #gizSME

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *